Početna Hotel Moj nalog

Hunguest Hotel Sun Resort

Pogledaj Ocijene
Sveta Bubala Herceg Novi
Dostupnost pokazana. Unesite željene datume u sekciji Rezervacija

6 kreveta, Sopstveno kupatilo, Klima, Relefon, WiFi, TV, Kuhinja, Parking, od 110€ po danu

Hotel je okružen bujnim zelenilom i mediteranskom vegetacijom. Većina soba ima balkon i pogled na more. Mnoge sobe mogu međusobno da se povežu i idealne su za smještaj porodica ili grupa. U prizemlju je wellness centar, sa jacuzzijem, saunom, infra saunom i solarijumom, salom za masažu. Na petom spratu je velika terasa za sunčanje. Neke sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. U jednoj od zgrada nalazi se a la carte restoran sa prostranom terasom i pogledom na šetalište, bokokotorski zaliv i planine.

Hotel posijeduje veliki restoran, konferencijsku salu, kapaciteta 150 mjesta.Restoran Mimoza nudi nacionalne i međunarodne specijalitete a posijeduje i kameni gril. U blizini je i poslastičarnica.

Dio hotela su i 84 apartmana, površine 27m2 koji imaju dnevni boravak i spavaće sobe. Hotel ima sopstvenu plažu sa besplatnim ležaljkama i suncobranima za goste. Ulazak za goste hotela je besplatan. Udaljena je 30m od hotela. Ova plaža je 2009. godine dobila nagradu Plava Zastava tako je uvrstavajuci u jedno od najboljih kupališta svijeta. Takodje postoji mogućnost raznih sportova na vodi. Hotel ima sopstveni parking i garažu besplatne za goste hotela. Opcije prehranjivanja: polupansion, doručak i večera, švedski sto.

Cash Visa MC Transfer

Rezervacija

Nije slobodno za unesene dane
Odrasli     Djeca

Kontakt

Ako imate nekih pitanja, molimo vas da kontaktirate vlasnika direktno.

+381 63 81 13 63
  nfo@olympic.rs